15 Πράγματα Που Έχω Ανακαλύψει έως τα 35 και Κάτι

2018-04-22

 1. Άντρας που είναι να συνεργαστείτε και στην πέφτει, κόψτον εντελώς, μην ελπίζεις σε συνεργασία. Αν ήθελε όντως να συνεργαστείτε δεν θα στην έπεφτε ποτέ. Ποντάρει στην ανάγκη σου για να σε συναναστρέφεται. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΟΣ.
 2. Όταν στέλνεις φιλάκια στο αυγολέμονο, δεν κόβει. Καρατσεκαρισμένο. Μου το έμαθε η πεθερά μου. Καταπληκτική μαγείρισσα. Γελάτε ε; Καλά... μην δω καμία να το δοκιμάζει... καήκατε!!!!
 3. Το ρημάδι το πρωινό που θα ανοίξεις τα μάτια και θα πεις "Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα, έχω καλή διάθεση", είναι εκείνη την ημέρα που θα συμβούν όλα τα στραβά και τα κουλά, και θα καταλήξεις το βράδυ στο σπίτι ψάχνοντας το πλησιέστερο εφημερεύον φαρμακείο, για ότι αντικαταθλιπτικό διαθέτουν.
 4. Όταν ο γείτονας σε κοιτάει με το ύφος του Γκουσγκούνη από τις τσόντες του 80', φαίνεσαι από τις κουρτίνες.
 5. Την ημέρα που θα πλύνεις τα χαλιά, θα βάλεις μπουγάδα ή θα πλύνεις το αυτοκίνητο, θα βρέξει.
 6. Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να κάνει ή να πει ένας άντρας για να πηδήξει. Ακόμη και ο ίδιος, αφού ικανοποιηθεί θα λέει "Τι μαλακίες έκανα;;;;".
 7. Όταν κάτι έχει αποφασιστεί από το μέσα σου, είναι θέμα χρόνου να γίνει. Μην αντιστέκεσαι. Θα γίνει. Απλά απόλαυσέ το. Για κάποιο λόγο γίνεται σίγουρα.
 8. Όταν ένας άντρας σε βρίζει, σου φέρεται άσχημα, σε υποτιμάει.... ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και επειδή δεν μπορεί να εκτονώσει την έντασή του μαζί σου στο κρεβάτι, την εκτονώνει στα νεύρα σου.
 9. Όταν μια δουλειά την αισθάνεσαι λάθος. Είναι!!! Πες όχι!!! Θα σου βγει η πίστη και δεν κάνει!!
 10. Αν ένα βιβλίο δεν σου αρέσει, άστο. Ακόμα και αν αναγνωρίζεται διεθνώς η συγγραφική του αξία, αν το διαβάσεις με το ζόρι, δεν θα σου προσφέρει απολύτως τίποτα. Τα βιβλία είναι σαν τους ανθρώπους, όσο καλοί, όμορφοι ή έξυπνοι και αν είναι, αν δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά, δεν είναι για εσένα.
 11. Μην, μην, μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους. Είναι ΑΝΩΦΕΛΟ!!! Το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να στεναχωριέσαι. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει την δική του ζωή και τις δικές τους δυνατότητες. Η επιτυχία θα έρθει μόνο αν κοιτάς τι κάνεις εσύ!!!
 12. Κάπου είχα διαβάσει "Αυτός που περιμένει πολύ, να μην περιμένει πολλά". Μαλακίες... σκέφτηκα. Τρομάρα σου... απάντησε το σύμπαν και μου το αποδείκνυε με κάθε ευκαιρία. Αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει αβίαστα. Αν το τραβάς από τα μαλλιά και περιμένεις... χέστα, βράστα και φασκελοκουκούλωστα που έλεγε κι ο Κωνσταντάρας.
 13. Όταν λειτουργείς με ηρεμία, λειτουργείς καλύτερα. Αναλώθηκα πολλές φορές να κάνω 122 πράγματα μέσα σε τρεις ώρες για να προλάβω μετά να ξεκουραστώ. Το αποτέλεσμα ήταν, όταν έφτανε η ώρα να ξεκουραστώ, να έχω τόση υπερένταση που δεν μπορούσα. Κάνε μικρά διαλλείματα ανάμεσα στις υποχρεώσεις. Ίσως η στιγμή της ξεκούρασης να έρθει λίγη ώρα αργότερα, αλλά ίσως αυτή να είναι η ώρα της.
 14. "Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο". Ναι, αλλά εξαρτάται από το μέγεθος. Διότι με μπάλα του βόλεϊ, κουτσά στραβά παίζεις μπάσκετ. Με μπαλάκι του τένις, δεν παίζεις, είναι μεγάλη η στεφάνη. Άρα καταρρίψαμε και αυτόν τον μύθο.
 15. Όταν είσαι εν καιρώ ευημερίας, έχεις στο μυαλό σου κάποιους ανθρώπους που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Σε πληροφορώ ότι όταν έρθει η στραβή, οι άνθρωποι που νόμιζες ότι θα σε βοηθήσουν, με αυτούς που θα σε βοηθήσουν τελικά, μπορεί και να μην γνωρίζονται μεταξύ τους. Μην τρελαίνεσαι όμως, σημασία έχει ότι η βοήθεια έρχεται, το από πού δεν παίζει ρόλο.